IDEES PEL NADAL

Benvolgudes famílies;

Ja hem acabat el primer trimestre de 5 anys, però encara ens queda molt per compartir... Hem pogut viure molts de moments junts, que formen part del nostre desenvolupament i aprenentatge.

Per aquestes vacances de Nadal esper que pogueu gaudir en família molts de moments i si poden ser moments de joc, molt millor!

Per això vos regal unes propostes de joc que podeu compartir:

-      Escriure els noms dels companys de l’escola i dibuixar-los.
-     Observar les paraules que ens envolten, amb quina lletra comencen o acaben, quantes lletres tenen, quantes síl·labes, contar les consonants que tenen o les vocals, etc.
-      Fer-lis dictats de lletres, paraules o nombres.
-    Jugar a jocs de taula: parxís, l’oca, joc de parelles, trenca-closques, joc de memòria, dominó, bingo, etc.
-      Fer llistes d’animals, d’aliments, noms de persones, etc.
-      Retallar, dibuixar, pintar, repassar, etc.
-  Fer modelatge (plastilina, fang, farina…), enroscar caragols (“tornillos”), obrir i tancar panys amb les claus, retallar, posar gomes elàstiques a un cartó de paper de cuina o vàter, enfilar pasta per fer collars i polseres, enganxar pinces d’estendre la roba a un cartó o capsa, enroscar taps de botelles, etc.       
-  Explicar històries sense suport visual, llegir contes, que s’inventin ells històries o contes escrits i/o dibuixats, etc.
-     Cuinar junts, escriure la llista d’ingredients que necessitam per comprar, pesar amb la balança, comptar quantitats, escriure la recepta, etc.
-       Fer postals per felicitar les festes o cartes pels reis mags.
-       Fer manualitats amb materials diferents i motivadors.
-   I totes aquelles activitats que vos puguin sorgir sempre que tenguin com a fil conductor el JOC...

Recordeu que tenim el bloc de l’aula i setmanalment podeu trobar noves entrades que us permetran sabre un poquet més de la nostra vida dins l’escola.
https://laulade5anysceipdesantjordi.blogspot.com.es


BON NADAL I FELIÇ ANY 2018!

Marga Pizà.

Comentaris